+8618566206176info@df-led.top

Kategorija proizvoda

Dodati: Kat 5, zgrada A, br. 2, Chuangye cesta 5, Jiangbian industrijski Park, Songgang grad, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

Tel: + 86-755-33133869
Faks: + 86-755-29945819-803

E-mail: info@df-led.top

Dom > Vijesti > Sadržaj

Moderni mediji je LED Prikazuje uzorak razvoja novih snaga

Shenzhen Dengfeng moć opskrbe co | Updated: Jul 28, 2015

Karakteristike standardizirane razvoja i inovacija natjecanje je važno u ovoj fazi

Pod brzorastućim tržištima, vanjski LED zaslon medijima također postao ljudi optimističan o industriji. Iako u ranog razvoja industrije u, nedostatak mora cijev mehanizma kontrole i resursima za jezgru razvoj mod u industriji razvoja donosi ima mora štetnih čimbenika, međutim od 2011 gore, s Nacionalnog na vanjski ekran elektroničkih medija postaviti upravljanje daljnje specifikacije i reklame više marketinške potrebe, trenutno vanjski LED veliki ekran je u razvoj standardiziranih i natjecanja , a za inovacije i tehnologiju za konkurentnost jezgre nove faze.

Rani veliki ekran vanjski LED medija operatora u postizanju glavni način natjecanja je kako bi se povećala u urbane jezgre CCP, magistralnu cestu i druge kvalitete web stranice dobiti zaslon resursa razvoj su jedinstvena. Stoga, kada industrija sazreo, usmjerena na urbana jezgra resursa također temeljito razvijene, kako provesti jednu korist dodatno rastu u veličini i postaju nosioci za natjecateljski ključ. U žestoke tržišne konkurencije, jedini fokus na tehnološke inovacije i kreativna Primjena prijevoznika u budućnosti zauzimati prednost u natjecanju.